oefenwedstrijd Sarichioi 27-08-18

Afgelopen zaterdag speelden de voetballers van Sarichioi een oefenwedstrijd tegen CS Navodari. Hoewel het leeftijdsverschil tussen beide ploegen wel wat opviel speelden zij toch een prima wedstrijd.
Het was een speciale wedstrijd omdat Cristian mee mocht spelen met de jongens van Sarichioi. Hoewel hij een aandeel had in het score verloop, 2 assisten en 2 doelpunten, werd er met 6-9 verloren.
Een wedstrijd met 2 kanten, enerzijds het plezier wat deze jongens in het spel hebb...en maar ook het verhaal achter elk kind.
Een kind dat te maken heeft met armoede, een ander met huiselijk geweld, een kind waarvan vader of moeder alcohol problemen hebben.
Als je dan naar je eigen kinderen kijkt, die op hun manier dartelend door het leven gaan, doet dat wel iets met je. Dit geluk gun je ook een ander kind, alleen is geluk niet te koop.
Deze kinderen willen wij helpen.
Hoe...en op wat voor manier?
Om al de tournooitjes die zij per jaar spelen is vervoer heel belangrijk. Nu gaan er teveel kinderen in 1 auto, een gevaarlijke situatie.
Wij zouden graag mee willen helpen met het aanschaffen van een busje zodat deze kinderen op een veilige manier van dorp naar dorp kunnen reizen.
Hiervoor is geld nodig....
Dankzij steun van een aantal donaties hebben wij een bedrag van €1000 kunnen overhandigen.
Het is een begin....nog niet genoeg!
Helpt u mee in het plezier die deze kinderen in het voetbal hebben?
Een financiële gift is van harte welkom op rekeningnummer NL03ABNA0593585119 o.v.v voetballers Sarichioi