En dan is het alweer voorbij.....een avond waar we zo naar hebben uit gekeken. In nog geen 3 weken tijd hebben wij iets moois neer kunnen zetten. 60 mensen die zijn gekomen om ons te steunen met het doel wat wij voor ogen hadden. Het maken van voedselpakketten voor kansarme gezinnen in Babadag e.o. Dit doel is zeker geslaagd!

Onze dank gaat uit naar de vele mensen die ons hebben geholpen:

Jacob Otter van het Haventje van Urk, Viswinkel het Bottertje, Kapsalon Adija, Louwe Post, Aly Pasterkamp, de jongens van de Fant, Viswinkel Kramer Epe, Bert en Hennie van de markt, Hendrik-Jacob Ekkelenkamp, Dayseaday, Oromar en Rode.

De dames van de bediening die op de soms ectische momenten bleven langen en doorgingen. Carina Roskam, Lucia Anker, Ria Post en Jolanda Tol. Hartelijk dank!

Heel veel dank aan de broers Robbie en Jimmy Smitskamp. Hun hebben wij leren kennen als twee gepassioneerde koks met liefde voor hun vak. Met de soms beperkte tijd en middelen hebben zij voor de gasten een super 5-gangen diner klaar gemaakt. Een topprestatie!! Mede door hun inzet is deze avond meer dan geslaagd.

Onze grootste dank gaat uit naar Bert en Herma Hakvoort die met dit idee kwamen. Hun inzet, tijd en energie die zij hierin hebben gestoken om deze avond te doen slagen is onbeschrijfelijk. Heel heel veel dank!
In het fotoalbum proberen wij per jaar te laten zien waar wij hebben kunnen helpen.
Dit alles dankzij de hulp van veel bedrijven hier op Urk e.o. Ook familie, vrienden en bekenden maken het voor ons mogelijk dat wij dit mogen doen.

Heel veel dank.