Nou vandaag dus het transport!!.....Evert de Vries, Lub Kramer, Jacob Kramer, Paulus Visser, Klaas Visser, Klaas Hoefnagel, Eelco Sieperda en Gerrit de Boer waren al vroeg gekomen om mee te helpen met het laden van het transport naar Babadag. Met frisse moed begonnen wij met het naar buiten brengen van de spullen. Al snel kregen wij een domper te verwerken dat wij maar liefst 20 m3 minder mochten vervoeren dan het aantal m3 dat ons was toe gezegd.

Hierdoor zijn heel veel spullen blijven staan. Fietsen die niet mee konden (wat wij al wel hadden beloofd), kinderwagens die blijven staan (moeders die op hun beloofde wagen zitten te wachten), stoelen/tafels/kasten die niet mee konden. Een hele flinke teleurstelling dus.....Een transport wat heel veel geld kost. Met een week of 4 zouden wij de rest kunnen versturen via een deeltransport wat ook weer veel geld zal gaan kosten. Geld dat wij op dat moment niet hebben.

Een dag met 2 gezichten dus...aan de ene kant blij dat de meeste kleding, bedden en matrassen weg zijn aan de andere kant de teleurstelling dat heel veel mooie spullen zijn blijven staan.

Een dag waar zo naar uit gekeken is, waar zoveel tijd in is gestoken. Niet alleen door ons maar ook door de dames van de sorteerploeg, de mannen die elke zaterdag klaar stonden om de spullen helpen op te halen. De mannen die deze zaterdag al vroeg klaar stonden om mee te helpen.

Nu maar hopen dat wij binnenkort een (deel)transport kunnen doen en dat er bedrijven zijn die ons hierin willen steunen!!


In het fotoalbum proberen wij per jaar te laten zien waar wij hebben kunnen helpen.
Dit alles dankzij de hulp van veel bedrijven hier op Urk e.o. Ook familie, vrienden en bekenden maken het voor ons mogelijk dat wij dit mogen doen.

Heel veel dank.