Vandaag mochten wij weer een (deel)transport doen naar Babadag e.o. Even voor 8 uur van ochtend arriveerde de vrachtwagen en druppelden de vrijwilligers deze ochtend binnen. Ook nu weer hadden wij weer een super ploeg. Joop van Slooten, Simon Weerstand, Koert Hakvoort, Evert de Vries, Lub Kramer, Herman de Vries, Willem Wakker, Anna en Pieter ten Napel super bedankt voor jullies hulp. Mede dankzij jullie is de klus in 3 uur geklaard en konden wij 50M3 laden.
Helaas zijn er no...g spullen blijven staan mede door het aantal M3 wat wij konden laden maar ook mede door de financiële middelen. Een transport kost toch gauw tussen €1500 en €2000 . Wilt u een gift doen tbv transport dan is dat van harte welkom op rekeningnummer NL03ABNA0593585119 tnv transport. Als alles goed mag gaan zal het transport donderdag a.s. arriveren in Babadag. Al met al een tevreden gevoel deze ochtend


In het fotoalbum proberen wij per jaar te laten zien waar wij hebben kunnen helpen.
Dit alles dankzij de hulp van veel bedrijven hier op Urk e.o. Ook familie, vrienden en bekenden maken het voor ons mogelijk dat wij dit mogen doen.

Heel veel dank.