Dit jaar zouden wij het ziekenhuis in Babadag gaan helpen. Dit bleek echter moeilijker dan wij hadden gedacht. Graag wouden wij medicijnen, pleisters verband en al van dit soort wat nodig zou zijn kopen maar dit mocht alleen via officiele instanties, dus dat kon niet doorgaan. Het kon alleen via een hele lange procedure, wat ook weer geld zou gaan kosten en dat wouden wij juist investeren in het ziekenhuis. Gelukkig konden wij wel met andere dingen helpen.
Het ziekenhuis telt 3 verdiepingen met op de bovenste de kinderafdeling. Er waren in dit ziekenhuis ongeveer 35-40 bedden en op de kinderafdeling ongeveer 10.

De kamers waren heel kaal en erg somber en de bedden waren echt niet geschikt voor zieke mensen. Het zijn niet de bedden die wij gewend zijn met verstelbare hoofd- en voeteneinde, nee dit was duidelijk iets anders. Er waren bedden bij die hadden geen matrassen en gelukkig konden wij daarin helpen. Ook de nodige overtreksetten werden aangeschaft. Voor de kinderafdeling hebben wij luiers, rompertjes, aankleed kussen, badcapes en ook overtreksetten kunnen kopen. En natuurlijk stapels met pampers :)


In het fotoalbum proberen wij per jaar te laten zien waar wij hebben kunnen helpen.
Dit alles dankzij de hulp van veel bedrijven hier op Urk e.o. Ook familie, vrienden en bekenden maken het voor ons mogelijk dat wij dit mogen doen.

Heel veel dank.