In 2007 hadden we wat meer bekendheid en wisten de mensen wat wij het jaar daarvoor hadden gedaan. Spontaan werd er weer gestort op rek.nr. 40.10.73.785. Dit leverde uiteindelijk ruim €2000 op. Dit jaar kozen wij voor het kindertehuis ''Pro Familia'' in Babadag.
Wat ons gelijk opviel was dat ''gezonde'' kinderen samen met gehandicapte ouderen samen in 1 huis zaten. Voor de kinderen was er geen speelplaats of iets waar ze konden spelen of mee konden spelen. De kinderen zagen er wel goed uit en kregen voor hun begrippen ook wel goed te eten, als was dat vaak wel hetzelfde en nooit iets extra's. We besloten om dit kindertehuis te helpen en hebben samen met de directrice een lijst gemaakt wat er echt nodig was. Voor mij stond speelgoed vast omdat een kind, een kind hoort te zijn. Toen wij afscheid namen van de kinderen, kwam er een klein jochie van 5 jaar naar mij toe en sloeg de armen om mij en heen en zei met een grote traan op zijn wang: ''dank je wel'' Dan heb je echt het gevoel hier doe je het voor!


In het fotoalbum proberen wij per jaar te laten zien waar wij hebben kunnen helpen.
Dit alles dankzij de hulp van veel bedrijven hier op Urk e.o. Ook familie, vrienden en bekenden maken het voor ons mogelijk dat wij dit mogen doen.

Heel veel dank.