Het Haventje van Urk

Een dagje of een weekje aangemeerd op Urk, en zin in een kopje koffie met gebak of een borrel met een bitterbal? Zin in een gezellig avondje uit? Op zoek naar een sfeervolle locatie voor uw lunch of een lekkere plate gerecht? Direct aan de haven van het vissersdorp Urk ligt grand cafe ''het Haventje van Urk''. Stap binnen om de nautische sfeer van ons vissersdorp te proeven. Het Haventje (zoals we in de volksmond genoemd worden) is een goede uitgaansgelegenheid voor jong en oud.  Geniet van de Urker gastvrijheid en de facilliteiten van ons gezellig Grandcafe.

 

Cafe de Ommele

Cafe de Ommele is een gezellig cafe midden in het oude centrum van Urk, we zijn 6 dagen in de week open van 10:00 uur tot 24:00 uur. Je kan bij ons terecht voor een lekker koud biertje of een lekkere warme hap. Wij serveren verschillende soorten bier en dranken en ook een kopje koffie of thee, u kunt ook bij ons terecht voor een borrelhapje tot een eenvoudige plate met vlees of vis. Regelmatig organiseren wij leuke thema-avonden, en leuke feestjes. Dus kom eens gezellig langs in het oude gezellige centrum van Urk.

 

De Jachthut

Kant en klare maaltijden. Salades en vleesschotels. Heerlijke (luxe) hapjesschotels voor een verjaardag, tuinfeestje, barbecue of jubileum. Zelfs voor complete aankleding van feesten en partijen kunt u bij ons terecht. Kortoom, een scala van mogelijkheden. Even een telefoontje, u zegt het maar, en wij bezorgen het zo bij u thuis. Gemak dient de mens. Even een telefoontje is al voldoende. De Jachthut in Tollebeek: je kunt er niet om heen.

 

't Soetendal

Urk heeft zijn eigen snoepgewoontes. Waar in het westen bijvoorbeeld drop populair is, neemt men op Urk liever een lekkere toffee. Die vindt u dan ook in alle soorten en maten bij 't Soetendal. De winkel verkoopt snoep in de breedste zin van het woord. Bijzonder is het uitgebreide assortiment rollen dat uit meer dan 60 soorten bestaat. Alleen al van Mentos zijn wel 25 smaken verkrijgbaar!  Veel van deze rollen worden in het buitenland ingekocht en zijn bijna nergens in Nederland verkrijgbaar. Ook kleurstof- en suikervrij zijn de lekkerste producten te vinden bij 't Soetendal. In 't Soetendal rondneuzen is een feest voor jong en oud.

 

Kwalitaria de Bolder

Kwalitaria is klaar voor de toekomst. We werken continu aan verassende, bijzonder lekkere en betaalbare nieuwe producten in het assortiment. Kwaltaria is de plek ''Waar snacken eten wordt''.

 

Maxima Snack

Gezinnen kunnen bij de snackbar terecht voor een betaalbare zak patat en snacks. Ook verkoopt Maxima Snack de bekende Maxima-slaatjes en op zaterdag het Maxima saucijzenbroodje. Maxima Snack richt zich niet alleen op gezinnen. Jonge stelletjes kunnen even gezellig zitten en daarbij iets eten.

 

Vishandel Albert Baarssen Lelystad

Meer info hierover volgt zsm

 

 

 


In het fotoalbum proberen wij per jaar te laten zien waar wij hebben kunnen helpen.
Dit alles dankzij de hulp van veel bedrijven hier op Urk e.o. Ook familie, vrienden en bekenden maken het voor ons mogelijk dat wij dit mogen doen.

Heel veel dank.