Met Laura Constanta Ghioc, ons contact en tussenpersoon,en Petre Gabriel Radu hebben wij gisteravond gediscussieerd over het project "de voetballertjes van Sarichioi".
Het grootste probleem van deze club is het vervoer naar uitwedstrijden en tournooien. Nu moet men een busje inclusief chauffeur huren, een grote kostenpost voor deze club.
De mogelijkheid bestaat om een 2e hands busje te kopen en kan men zelf dit busje besturen. Een flinke kostenbesparing voor deze club.
Het bu...sje wat men op het oog heeft kost €6000 hiervan heeft men zelf door acties €2500 gereserveerd. Er onstaat dus nog een gat van €3500. Voor ons een uitdaging om voor het begin van de competitie die eind september begint het overige geld bij elkaar te krijgen.
Wij zijn dan ook op zoek naar 100 personen/bedrijven/instellingen die hiervoor €35 (meer mag natuurlijk altijd) willen doneren.
Spreekt dit project u aan en wilt u mee helpen dan is een financiële gift van harte welkom op rekeningnummer NL03ABNA0593585119 o.v.v "de voetballertjes van Sarichioi "
"HELPEN HELPT"
Stichting Babadag Roemenië is ANBI gecertificeerd uw gift is daarom aftrekbaar